Ukens / Mnd. kunde :-) Lars Jønsson AS

Vi skal nå fremover plukke ut hvem som blir ukas eller måneds kunde. Hvorfor ikke hedre enkelte kunder litt ?

02 juli er det to år siden vi tegnet avtale med Lars Jønsson og det har vært litt av noen prosjekter vi har hatt med kunden!!!
Fantoft By, Frydenbø, Nylundsveien, Fantoft Stasjon, N-Blokken Fantoft, Bohus Fana, Sande Auto, Kronstad X osv… 

Her er noen bilder fra Sande Auto som også er et pågående prosjekt pr.d.d.

                     

Lars Jønsson er et ledende firma innen oppføring av næringsbygg på Vestlandet.
De utfører bygg i totalentrepriser og hovedentrepriser. Er også ledende innen montering av metallfasader og stålplatetak i delentrepriser.

Her skriver kunden noen ord om oss:
“Lars Jønsson AS er en ledende miljøbedrift innen vår bransje, og derfor valgte vi Bergen Miljø & Gjenvinning som samarbeidspartner for å løfte oss enda høyere. BMG`s kompetanse og brede erfaring gjorde valget lettere med en langsiktig avtale på 5 år med estimert årlig verdi kr 2 mill.
– Tim Helge Sætre, daglig leder.

 

Vi har brukt Bergen Miljø & Gjenvinning i noen år nå på våre prosjekter. De håndterer alt vårt avfall på en god og sikker måte i henhold til dagens krav. Vi har 24 timers respons tid og dette har blitt overholdt. Så vi er fornøyd med vår avfalls leverandør.
Mvh.
Reidar Helland 

 

 

KRONSTAD X

Lars Jønsson AS har signert avtale med Backer Eiendom AS om å bygge ca 20.000 kvm næringsarealer og med Backer Bolig AS om å bygge 50 leiligheter på Kronstad på tomt som tidligere inneholdt trelasthandler Andreas Olsen.

Prosjektet er utviklet i tett samarbeid med Backer og vil ferdigstilles mai 2023.

MØBELSENTERET BOHUS

Her blir det oppgradering av Bohus på Nordås samt tilbygg i tilknytning til butikk. Fasader skal oppgraderes med platekledning i aluminium, det skal etableres ny heis og nye trapper samt ny varelevering i eksisterende bygg. Det kommer også et næringsbygg lenger nord på samme tomt på foreløpige 3700m2. Spennende prosjekt.

STUDENTBOLIGER FRYDENBØ

Bygget er oppført med vegger og dekker i massivtre i 4 etasjer.
Bygget inneholder 40 hybler, fellesrom, vaskeri og utvendige balkonger. Trapperom og heissjakt er også utført i massivtre. Alle hybelenheter har helfliset bad og eget kjøkken.

 

Lars Jønsson AS og Lars Jønsson Bolig AS
        55 50 69 00                                  
firmapost@larsjonsson.no         
bolig@larsjonsson.no

Leirvikflaten 11
5179 Godvik

www.larsjonsson.no

Skrevet av: Jarle Gudding