Ukens / Mnd. kunde :-)  Bergen Tak og Vedlikehold AS

Vi skal nå fremover plukke ut hvem som blir ukas eller måneds kunde. Hvorfor ikke hedre enkelte kunder litt ?

Bergen Tak og Vedlikehold har skikkelig krevende utfordring i jobben med høye hus med bratte tak og glatte taksteiner + vind og regn som gjør alt mye mer komplisert.

«Det finnes nesten ikke en dag som er lik sier Thomas som er daglig leder og eier. Men det er skikkelig spennende for det er alltid noe nytt som må løses der og da på stedet. Det kan være et tidligere branntilløp som ikke noen vet om, den kan være startet pga lyn og slukket av seg seg. Da finnes det nesten ikke noe igjen av lektere eller takpapp. Det er mange ganger det er et under at det har gått så bra som det har gjort, at ikke takstein har kommet seilende ned fra taket. Eller at taket er så dårlig stand at det er sprukket og er så råttent at det går i stykker når vi går på det. Ofte er det store vannlekkasjer inn i bygningen og dette kan forsikringsselskapet nekte å betale hvis det viser seg at det er slurv fra eierens side med vedlikehold. Regning på flere hundre tusen er surt å betale fra egen lomme.
Flere burde ta mer ansvar å ta en kontroll av taket sitt minst 1 gang pr år.»

Bergen Tak og Vedlikehold  har stort fokus på miljø og bærekraft og har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og utstyr. Da var det viktig for oss og velge en leverandør som også er opptatt av dette.
Vi er veldig fornøyd med tjenester og oppfølgingen vi får fra Bergen Miljø & Gjenvinning.
Thomas Elholm – Daglig Leder 

                        

 

VÅRE TJENESTER:

  • Pipebeslag
  • Blikkslagerarbeid
  • Pipeplatformer
  • Taksikring
  • Takrenner og nedløp
  • Rens av takrenner og nedløp
  • Vintervedlikehold
  • Utskifting av tak

Bergen Tak og Vedlikehold AS utfører alt innen taktekkere, blikkenslagere og tømrere, – alt innenfor alle typer tak og samt vedlikehold.

 

 Mobil: 99 46 21 25

Mail: thomas@bergentakogvedlikehold.no

 Åmundsdalen 21, 5115 Ulset, Norway

Hjemmeside : www.bergentakogvedlikehold.no

Skrevet av: Jarle Gudding