Ukas/Mnd. KUNDE :-) Celca Steel Service AS

Vi skal nå fremover plukke ut hvem som blir ukas eller måneds kunde. Hvorfor ikke hedre enkelte kunder litt 🙂

Mandag 23.oktober 2017 startet Celsa Bergen å produsere i sine nye 3250 m2 lokaler i Smålonane 17 i Straume Næringspark.

26 august 2019 fikk jeg første kontakt med Asle Nordås som er Salgsdirektør Norge om at han ønsket å heve selskapet til en miljøbedrift om vi kunne bistå med det?
Første møte 5 okt var med Salgssjef Ivar Lie, Kjartan Vik Prod. Formann, Henning Meyer Prod. Sjef  og Asle, -det var spennende for her var de virkelig åpne for høy miljø satsing.
Det ble satt opp nytt møte for gjennomgang av avfall fra hele linjestrømmen i produksjon. Jeg inviterte med meg Ronny Eugen Torvund fra Thorsen Maskin & Miljø for han er spesialist innen alt av utstyr.
På en langvegg langs linjen var det mye ledig plass og der ble det satt opp en stor Miljøstasjon med merking på veggen bak og på utstyret i front. Vedsiden av stasjonen opprettet vi et mottak av Farlig Avfall som likeledes fikk merking på klemrings fatene og på vegg. Alt av avfall har fått sin faste plass.

Det er oppsamlingsutstyr av mindre skala langs produksjonslinjene som gjør at det er høyere HMS vedr avfallshåndtering på en mer sikker måte og det er flyt i hele nedstrømsløsningen.

Vi lagde en plakat som viser de fraksjonene som de sorterer ut på 3 språk Norsk, Engelsk og Polsk.

Nå var alt på plass av utsyr og kun kursing av alle de ansatte gjenstod som ble gjennomført 18 okt. i flere puljer slik at kontoret og produksjon gikk hele tiden.

Vi er meget stolte å ha de som kunde,.. -som ønsker og gi så mye tilbake til oss av glede å ha ALT på stell og ikke minst vise de ansatte og utenfor at de fremstår som en miljøbedrift. 🙂

 


Celsa Steel Service er Norges ledende armeringsleverandør og produsent.

Armeringsprodukter, tjenester og betongtilbehør selges til den norske byggeindustrien. Hovedkontoret er i Oslo.

Celsa Steel Service er en del av det spanske konsernet Celsa Group med hovedkontor i Barcelona. Celsa Group er en av Europas største stålprodusent med flere stålverk i Europa med salgskontorer i hele verden.

Vi er lokalisert med fabrikker på følgende steder: Oslo, Drammen, Kristiansand, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø.

     

                                        

Skrevet av: Jarle Gudding