Personvern

Vi i Bergen Miljø & Gjenvinning bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes. Vi logger anonym informasjon om alle besøkende på nettsteder, og gjør dette for å måle trafikk og for å optimalisere innhold og brukeropplevelse.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, eller cookies, er en tekstfil som integreres på nettstedet for å overvåke, måle og analysere aktivitet på hjemmesiden. Det samles opp informasjon om navigasjon, tidspunkt for besøk, hvilke nettlesere du bruker og hvor i verden du befinner deg i og så videre. Grunnen til at dette brukes, er for å sørge for at vi på best mulig måte kan optimalisere innhold og brukeropplevelse på våres nettsted. I dag er de fleste nettlesere forhåndsinnstilt med automatisk aksept av informasjonskapsler men dette kan enkelt endres i innstillingene dine. Vi gjør oppmerksom på at ved nekt av informasjonskapsler kan du risikere at svært mange nettsider ikke vil fungere som normalt.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi

1. Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy som benyttes for å kartlegge trafikk, brukermønstre og trender på nettstedet våres. All dataen vi samler inn brukes for å optimalisere innhold og brukeropplevelser til brukeren. Google Analytics samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg. All trafikk og data vi samler blir lagret på Googles tjenere. Ønsker du å reservere deg mot at vi samler inn informasjon om deg via Google Analytics? Trykk her

Innhenting av informasjon

Vi samler opplysninger gjennom ulike skjemaer på hjemmesiden vår. Det er helt frivillig å gi fra seg disse opplysningene, men vi gjør oppmerksom på at det kan hindre oss i å gi deg tilgang på tjenesten eller produktet om du ikke ønsker å oppgi informasjonen.

Eksempel på skjema

– Bestillingsskjema

Formål med innhenting

– Sende relevant informasjon til brukeren
– Å kunne ta kontakt for å tilby tjenester
– Svare på henvendelser

Deaktiver informasjonskapsler

Vi har lagt ved linker med guide for å deaktivere informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at ved nekt av informasjonskapsler kan du risikere at svært mange nettsider ikke vil fungere som normalt.