H-fasader Bue Aluminium AS – NY kunde

 Tok kontakt i august mnd om de ønsket kostnadskutt og høy sorteringsprosent. Dette ønsket ledelsen virkelig, og avtale om en presentasjon +  gjennomgangen av hele bedriften ble gjort 1. september.
Løsning med tilbud ble sendt og signert avtale 20 sept. KURS av alle ansatte 28 sept.

 

SERTIFISERING:
Kunden hadde ønske om å heve standarden med kildesortering pga skal ha Miljøfyrtårn sertifisering 2023. De hadde kun 4 fraksjoner på sorteringen. Nå har de over 20 fraksjoner.
Det er lett å sile ut fraksjonene og ivareta alt av råstoffer som rene og alt av Farlig Avfall.
Kunden har blitt Miljøsertifisert av oss og det ble utlevert på kursingen som ble holdt i to puljer.
Det er blitt laget plakat med symboler og tekst på 6 språk på alle fraksjonene.

      

 

Her skriver kunden hvorfor de valgte oss:

«Valget av samarbeidspartner på renovasjon og avfall handlet for oss mye om det komplette tilbudet vi ble presentert, og ikke minst løsningene vi kom fram til sammen.

Det er viktig for oss å samarbeide med bedrifter som er løsningsorientert og framoverlent. Da blir vi utfordret til å gjøre et godt stykke arbeid for bærekraft også. Ikke bare snakke om det.

Vi er også glade for at det ble satt av tid til gjennomgang med alle våre ansatte. Vi trenger alle å endre våre vaner innimellom.»

Med vennlig hilsen
Kristian Fjelltveit
Daglig leder

 

Om Bue Aluminium AS:

Bue Aluminium er en fasadeentreprenør og servicevirksomhet innen glass og aluminium. Selskapet ble etablert i 1987, har 22 ansatte, med fabrikk og hovedkontor i Bergen. Selskapet hadde i 2020 en omsetning på ca. 40 mill.

Om H-Fasader AS:

H-fasader er både en glassfasadeentreprenør og vindusprodusent. Selskapet har produksjon av Sapa og Schüco fasadesystemer i Fredrikstad og Ålesund, og operer som glass- og fasade-entreprenør over store deler av landet. Videre produserer og selger selskapet vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvinduer/dører i PVC under merkenavnet H-vinduet+. Selskapet som i 2020 hadde en omsetning på ca. 400 mill. og snaut 200 ansatte, er et heleid datterskap av Flakk Gruppen AS, som driver innenfor flere bransjer og virksomhetsområder, med base i Ålesund.