God Jul & Godt Nyttår

Kjære BMG kunde !

Vi vil med dette få ønske deg en riktig fin jul og nyttårsfeiring i disse veldig spesielle tider. For Bergen Miljø & Gjenvinning AS går 2023 mot et godt år økonomisk – selv om vi har merket at veksten har flatet litt ut den siste tiden. Men med nesten 60 % vekst i 2022 kunne ikke det fortsette, slik at vi i år ser ut til å havne på en vekst på rundt 25 %. Ikke verst synes vi – ikke minst med tanke på at der må investeres i ekstra utstyr som container, beholdere etc for å kunne gjennomføre veksten. Men i år som i fjor går hele overskuddet til å investere i nettopp nytt utstyr.

 

I tillegg har vi i år bestemt oss til å gi julegaver til kunder og til «UNG Norge Bergen» som ikke har mye å rutte med – For i tider en ser en hel verden  trenger hjelp må vi ikke glemme våre egne.

 

Når det gjelder  2024 tror jeg det blir tøffe tider for mange. For oss har vi fremdeles tro på vekst – og vi har for 2024 budsjettert med en vekst på mellom 10 og 20% og føler det denne gang er vanskeligere å spå enn noen gang.

Det er greit å vite at prisene våre ikke justeres nå fra nyttår, slik at man i 2024 ikke vil få noe ekstra kostnader gjennom prisjusteringer de første 6 mnd – eneste unntak er statens CO2 avgift som fra 1/1-24 oppjusteres med kr 31,50 pr tonn til kr 162,50 pr tonn for restavfall .

 

Da vil vi ønsker deg og dine en riktig fin adventstid som igjen ender med en fredfull julefeiring og ønske om et god nytt år 2024.

Med hilsen fra oss alle i Bergen Miljø & Gjenvinning.

 

Terje C Olsen 

Daglig Leder