Flott avtale signert med Ravnanger Hus AS

For over 1 år siden så tok jeg kontakt med Tor-Atle og da var det ikke aktuelt å skifte. Gleden var stor da vi ble kontaktet og kunne få sende inn info om oss om løsninger, kursinger, oppfølging og priser m.m. Nå har vi signert avtale og oppstart blir fra 1 oktober.

Her skriver kunden noen ord om oss:

Vi tok valget om å skifte til BMG etter en gjennomført priskonkurranse hvor BMG viste seg å være godt konkurransedyktig i markedet.

Jeg kjenner BMG fra tidligere, og Jarle Gudding har for meg alltid fremstått som en person som er dedikert til det han gjør på, han brenner for jobben sin og gjør alt han kan for at vi som kunde skal behandle vårt avfall på en best mulig måte både miljømessig og økonomisk for oss.

Tor-Atle Drønen
Daglig leder

 

Ravnanger Hus har over 30 års totalentreprenør i både små og store byggeprosjekter.

-Et veletablert firma fra Askøy hvor dies kontor er stasjonert. Deres boligprosjekter er i hovedsak på Askøy, Bergen og omegn.

 

 Her er noe fra dies hjemmeside:

Total- eller delentreprise? Du velger selv

Ravnanger Hus kan hjelpe deg med alt fra arkitekttjenester, byggesøknad, prosjektering, kalkulasjon, tømrer- og betongarbeid. Du velger selv om du ønsker total- eller delentreprise. Vi kan også hjelpe deg med seksjonering, fradeling av tomter og mye mer.

 

Du har boligdrømmen
– Vi realiserer den

Legg frem dine idéer for oss – og vi viser deg hvordan de kan realiseres. Ved å kombinere vår kunnskap med dine idéer, kan vi sammen skreddersy de mest praktiske, estetiske og økonomiske løsninger.

På Kikhaugen har vi i samarbeid med Sartor Maskin AS utviklet er boligfelt med 48 enheter. Boligfeltet består av eneboliger, tomannsboliger, fem-manns boliger og en seksmannsbolig.

           

Her er noen bilder fra overleverte prosjekter:

         

 

Her kan du ta kontakt med Ravnanger hus:

Storebotn 10, 5309 Kleppestø
www.ravnangerhus.no

Telefon: 56 14 62 20

#ravnangerhus
# nytt-hus-etter-ditt-ønske
# BMG

                                                                                                              Skrevet av: Jarle Gudding