NY kunde – Cornelius Sjømatrestaurant AS

Vi var så heldige som fikk avtalen med Cornelius Sjømatrestaurant for det er vel her standeren blir satt på kvalitet og opplevelser.
Man kan vel ikke få det ferskere når man kan velge ut selv fisken eller skaldyrene. Vi har levert ut utstyr som er klare til å ta i bruk nå til helgen når det åpnes opp igjen.

Her har du noe som kan friste en og hver person.

RÅBAR – Forrett

Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil har råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.

Selv synes vi at det aller beste er å nyte skjellene RÅ. Derav navnet RÅbar. Vi introduserer mindre brukte skjellarter, som de fleste av oss ikke engang visste at var mulig å spise, og vi er overbevist om at dere vil få et nytt syn på skalldyr under denne 30 minutters seansen. La smaksløkene forføres av disse lokale delikatessene – nøye tilberedt av kokker med en genuin lidenskap for sjømat og lokale råvarer.

 

METEOROLOGISK 5-RETTERS MENY – Middag

Meteorologisk meny. Inspirert av dagens vær, kjøkkensjefens sinnsstemning, og sjømat i sesong. Tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer. Meteorologisk meny består som regel av skalldyr til forrett, fisk til hovedrett og en sesongbasert dessert.

 

METEOROLOGISK MAULEMENY – Lunch

Veldig sulten? Eller bare “lunsj-sulten”? Velg mellom STOR og LITEN meny. Maulemenyen gir en sosial og avslappet ramme rundt bordet. Den serveres som en “delemeny”, og den inneholder et rikholdig utvalg sjømat i tillegg til en sesongbasert dessert. Den store menyen inkluderer også RÅbar .

 

LUKKET ARRANGEMENT, -KURS & KONFERANSER

Du velger selv om du vil leie hele Holmen eksklusivt for ditt arrangement, eller om du vi ha et lukket selskap i et av våre særegne lokaler. Restauranten har maks kapasitet på 370 gjester, fordelt på 6 unike lokaler. Alle rommene har havutsikt og tilgang til balkong eller uteplass.

 

FRA FJORD TIL BORD

Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.

Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.

Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

BOOKING

booking@cornelius-restaurant.no 

Telefon: 56 33 48 80