BOV – Bygg og Ventilasjon AS – Ny stor avtale signert.

BOV er en kunde som ikke skifter uten videre 🙂 Det gikk nesten ett år med flere besøk og til slutt så endte det opp med en presentasjon med ledelsen.  En 2 års avtale ble signert og planlegging om fremdriften ble satt der og da. De ville komme gang med en gang.

Gjennomgang i hele bedriften med Stian å finne de beste løsninger med utstyr og merking gikk så overveldende fint pga dies motivasjon og interesse med å løfte bedriften til et høyere nivå, med å imøtekomme kravene til ISO 14001 og  være en bærekraft bedrift.
BOV har ca 30 biler og innen 6 mnd så har de 9 nye elektriske + 4 stk Hybrid. Innen 2025 så skal hele bedriften være over på elektrisk.
3 grupper kursinger av ansatte pågikk over 2 dager à 1 time.

Her skriver kunden noen ord:

«BOV har valgt BMG på grunn av deres engasjement som virker oppriktig både for å begrense avfallsmengder og få størst mulig grad av gjenvinning.
Samtidig har de gitt oss en lovnad om et godt samarbeid for å holde kostnadene nede.
BMG har god tilstedeværelse og skal være en samarbeidspartner for BOV slik at vi kan nå våre mål om være den mest bærekraftige aktøren innenfor vårt fagområder.»

Vennlig hilsen
Erling Solhaug  – Daglig Leder

 

«BOV har fått god hjelp til å finne rett utstyr til våre behov. Utstyret er meget godt merket med klistrelapper og magnet merker. BMG er som BOV opptatt av detaljer, alle merker skal henge beint og på linje og utstyret skal være så likt som mulig i farge og utsende så du får en rød trå gjennom det hele. Utstyrer blir raskt levert og det er lett og komme i kontakt med BMG hvis det er noe vi trenger.»

Stian Opheim  – Logistikk / Lagersjef

 

Er meget optimistisk over tiltakene og iveren for alle hos BOV. De har laget egne knekkplater til tidligere kjøpte stativer, til fjellveggen bak containerne ute og til IBC som kan henge flere røde kasser.
Nå skal «nesten» alt sorteres ut og de har klare mål for ISO sertifiseringen 9001 og 14001.
De ble også Miljøsertifisert.

Ble laget en plakat på 6 språk ( Norsk, Engels, Latvisk, Polsk, Russisk og Litauisk ) med fraksjons symbolene. Totalt så sorterer de ut nesten 30 forskjellig fraksjoner bare inne på verkstedet, -flere innen metall selvsagt og farlig avfall.

Ute på byggeplasser er det også laget en plakat til som kan være relevante fraksjoner.

Det står litt om kunden under bildene.

Her er noen bilder inne og ute:

 

                                                                   

 

Her er fra BOV sin hjemmeside:

Om Oss
Fra den spede begynnelsen i en garasje i 1982 med 2 ansatte og frem til i dag med 75 ansatte har Bygg og Ventilasjon AS utviklet seg til et ledende firma innen ventilasjon og blikkenslager faget.   

Mer Enn En Blikkenslager

Vår virksomhet opererer innenfor flere bransjer, men hoveddelen av våre kunder er i bygge og anleggsbransjen, havbruk og industri. Med denne variasjonen i markedsområder, samtidig som hardt arbeid og tro på vår faglige dyktighet har det gitt resultater i form av stabile og fornøyde kunder, og at vi klarer å omstille oss etter markedets svingninger.

Blikkenslageren har alltid vært opptatt av gjenbruk og utnyttelse av materialer.

Vi er således heldige som får være en naturlig del av det grønne skiftet og bidrar dermed til et bedre miljø.

Dette forplikter også videre i arbeid for å redusere vårt forbruk, bruke bærekraftige materialer og drive vår virksomhet med et så lite negativt miljøavtrykk som mulig.

BOV vil jobbe for miljøsertifisering ISO 14001 ila 2022, nettopp for å bli flinkere i arbeidet for et bedre miljø for alle.

www.bov.no

Tlf: 55 19 78 60